star-pattern
خانهدرباره ما

درباره ما

about-us

به سامانه جامع آموزش های کاربردی و حرفه ای دانشگاه تهران خوش آمدید. این سامانه تحت مدیریت مرکز سیاستگذاری ونظارت آموزش های کاربردی وحرفه ای دانشگاه تهران می باشد. همه ما به دنبال این هستیم مهارت‌هایی را بیاموزیم تا کیفیت زندگی شخصی و کاری خود را بالا ببریم. ازینرو مجموعه دوره های مهارتی و کاربردی موجود در سایت موک دانشگاه تهران در زمینه های مختلف فناوری اطلاعات، روانشناسی, مدیریتی و... برای تمامی علاقه مندان، دانشجویان، مدیران و تمام کسانی که به نوعی به دنبال ایجاد تغییر و تحولات مثبتی در زندگی خود هستند می باشد. این دوره ها توسط دانشکده های مرتبط با موضوع و با اساتید مجرب در آن حوزه و تحت نظارت کامل مرکز سیاست گذاری و نظارت آموزش های کاربردی و حرفه ای دانشگاه تهران برگزار می گردند. جهت رویت دوره ها لازم است وارد قسمت مربوط به دانشكده ها شويد و برای دریافت جزییات بیشتر با دانشكده ها در تماس باشيد. شماره تماس هر دانشکده در صفحه مربوط به آن دانشکده درج شده است.

۲۴۵آزمون برگذار شده
۱۴۵۶دانشجو ثبت نام شده
۱۴۰گواهینامه معتبر
۹۴۵۶ساعت آموزش
footer-mobile-vector

سامانه جامع آموزش های کاربردی و حرفه ای

تماسبا ما

شماره تماس:۰۲۱-۶۶۴۸۲۸۳۸آدرس:تهران، میدان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، نبش تقاطع نصرت شرقی، پلاک ۵۸
معاونت فناوری های دیجیتالی دانشگاه تهران
کلیه حقوق متعلق به دانشگاه تهران است.