star-pattern
خانهاخبار و اطلاعیه هاهر ماه یک موضوع، هر هفته یک بخش از موضوع/مهارت های عمومی و کاربردی-کار تیمی

هر ماه یک موضوع، هر هفته یک بخش از موضوع/مهارت های عمومی و کاربردی-کار تیمی

هر ماه یک موضوع، هر هفته یک بخش از موضوع/مهارت های عمومی و کاربردی-کار تیمی

کوزلوسکی رایگلن(kozloski rayglen) در سال 2006 تیم را به عنوان گروهی از افراد که با هم برای رسیدن به یک هدف مشترک کار می کنند، تعریف و بر اهمیت تلاش های هماهنگ برای دستیابی به کارایی تأکید کرد.

کار تیمی یک مهارت اساسی در دنیای امروز است که برای موفقیت در کار، تحصیل و محیط های اجتماعی بسیار مهم است. این امر مستلزم همکاری با دیگران برای دستیابی به اهداف مشترک، شناخت نقش های فردی و حل جمعی مشکلات در عین احترام به دیدگاه های مختلف است. کار تیمی موثر، همکاری، ارتباطات و همدلی را در بین اعضا بالا می برد و منجر به افزایش بهره وری می شود. یکی از جنبه های کلیدی کار تیمی، مدیریت تعارض است. برای جلوگیری از اختلال در کار باید به نظرات متفاوت توجه شود. اعضای تیم باید فعالانه گوش دهند، نظرهای یکدیگر را محترم بشمرند و راه حل های مشترک را توسعه دهند. در نهایت، کار تیمی قوی نه تنها روابط اجتماعی را تقویت، بلکه به موفقیت پروژه ها و وظایف مختلف نیز کمک می کند و زمانی می توانیم بگوییم کار جمعی و گروهی به سمت کار تیمی حرکت کرده که در اثر تعامل اعضای گروه، بدون افزایش ورودی، خروجی بیشتری ایجاد شود.

در فرهنگ ایرانی نیز از دیرباز در باب اهمیت کار تیمی سخن به میان آمده، اما در دوره های مختلف این مهارت چندان پرورش نیافته است که از علل آن هنجارهای فرهنگی، عدم اعتماد، آموزش ناکافی، مسائل ساختاری، شیوه‌های مدیریتی، ترس از شکست، فشارهای اجتماعی و عوامل اقتصادی را مطرح کرده اند و با وجود این که برخی تحقیقات نشان می دهند که سطح پایین کار تیمی در کشور، بیشتر به مسائل ساختاری، مدیریتی و رفتاری مربوط است تا عوامل فرهنگی، اما در هر حال پرداختن به این چالش ها مستلزم تلاشی هماهنگ برای ترویج فرهنگ همکاری، سرمایه گذاری در آموزش و اتخاذ شیوه های مدیریتی است که از کار گروهی حمایت می کند. تشویق ارتباطات باز و ایجاد اعتماد در میان اعضای تیم نیز گام های مهمی در جهت بهبود کار تیمی است.

footer-mobile-vector

سامانه جامع آموزش های کاربردی و حرفه ای

تماسبا ما

شماره تماس:برای اطلاعات و ثبت نام دوره ها با واحد برگزارکننده آن دوره تماس بگیرید.آدرس:تهران، میدان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، نبش تقاطع نصرت شرقی، پلاک ۵۸
معاونت فناوری های دیجیتالی دانشگاه تهران
توسعه و طراحی: گروه نرم افزاری کارزانکلیه حقوق متعلق به دانشگاه تهران است.