تاریخ شروع دوره:۱۴۰۳-۰۳-۰۹تاریخ پایان دوره:۱۴۰۳-۰۳-۱۱
اتمام یافته
دوره جامعحضوری
دانشکده گردشگری دانشگاه تهرانظرفیت دوره: سازمانی
شناخت قهوه، کار با دستگاه آسیاب قهوه و اسپرسو، عصاره گیری درست و اصولی، فوم گیری شیر، آماده سازی نوشیدنی های گرم (هات چاکلت، ماسالا و ...)، گارنیش و تزئینات
برای اطلاعات بیشتر با شماره 02166408433 تماس بگیرید
درس های موجود در این دوره
قهوه
تاریخ شروع:۱۴۰۳-۰۳-۰۹تاریخ پایان:۱۴۰۳-۰۳-۱۱ساعت شروع:۹