star-pattern
خانهدوره ها

دوره شیرینی پزی (خامه و باترکریم): کد 3

تاریخ شروع دوره:۱۴۰۳-۰۲-۱۹تاریخ پایان دوره:۱۴۰۳-۰۲-۲۱
اتمام یافته
دوره جامع
حضوری
دانشکده گردشگری دانشگاه تهرانظرفیت دوره: سازمانی
دوره شیرینی پزی (خامه و باترکریم): کد 3

برای اطلاعات بیشتر با شماره 02166408433 تماس بگیرید
star-patterncircles

درس های موجود در این دوره

شیرینی پزی 1: خامه و باترکرم

شیرینی پزی 1: خامه و باترکرم

تاریخ شروع:۱۴۰۳-۰۲-۱۹تاریخ پایان:۱۴۰۳-۰۲-۲۰ساعت شروع:۸
شیرینی پزی 2: کیک فیگوری

شیرینی پزی 2: کیک فیگوری

تاریخ شروع:۱۴۰۳-۰۲-۲۰تاریخ پایان:۱۴۰۳-۰۲-۲۱ساعت شروع:۸
footer-mobile-vector

سامانه جامع آموزش های کاربردی و حرفه ای

تماسبا ما

آدرس:تهران، میدان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، نبش تقاطع نصرت شرقی، پلاک ۵۸
معاونت فناوری های دیجیتالی دانشگاه تهران
توسعه و طراحی: گروه نرم افزاری کارزانکلیه حقوق متعلق به دانشگاه تهران است.